Redactie

  • Ik wil een redactiebureau dat kosten voor mij bespaart.
  • We hebben het altijd zelf gedaan. Kan ik het wel overdragen?
  • De techniek gaat zo snel, wie helpt mij daarmee?
  • Ik heb een bureau nodig met voldoende capaciteit.

 

                                                       Wij bieden antwoord!

3 PIJLERS: De beste mensen, de slimste processen en de laatste techniek!

Bij redactiewerkzaamheden gaat het om 3 pijlers: mensen, processen en techniek. Deze 3 pijlers zijn bij ons optimaal op elkaar afgestemd, en daarom kun je met een gerust hart voor ons kiezen. Dat levert je een kortere ‘time to market’ op, minder zorgen en minder kosten. En bovendien hou je dan zelf tijd over voor andere belangrijke zaken.


3 PIJLERS VOOR DE KEUZE VAN HET JUISTE REDACTIEBUREAU

1MENSEN

Van de mensen moet je het hebben, dat is bij ons zo klaar als een klontje. Onze redacteuren creëren, organiseren, structureren en doorzien processen. Dat doen we bij Imago Mediabuilders al meer dan 30 jaar. Met onze eigen ervaren en allround redactie-afdeling en een uitgebreid netwerk van redactionele specialisten daaromheen is niets onmogelijk. We schrijven artikelen, produceren blogs en vlogs, maken socialmediaberichten, redigeren, kijken proeven na, houden databases bij, verwerven beeld, regelen auteursrechten, beheren data en content. Laat het gerust aan de specialisten over.

2

PROCESSEN

Jarenlange samenwerking met vele diverse uitgevers van Nederland en België heeft ons specialisten gemaakt in het analyseren van redactieprocessen. Waar veel mensen samenwerken aan grote producties is het nodig de schakels optimaal op elkaar aan te laten sluiten. Laten wij daar nou net heel erg goed in zijn. Wij hebben voor onze opdrachtgevers complexe processen gestroomlijnd die voor aanzienlijke kostenbesparingen hebben gezorgd, procentueel vaak makkelijk met dubbele cijfers!

3

TECHNIEK

Wij leren ook veel van onze opdrachtgevers. Exotische contentmanagementsystemen, zelfontwikkelde software en databases, ongebruikelijke grafische pakketten: we kennen ze allemaal. Uit alles wat we leren pakken wij de juiste elementen voor jouw opdrachten. Onze programmeurs bedenken en maken workflows op maat, automatiseren redactionele handelingen waar mogelijk en standaardiseren in- en outputprocessen. Standaardisering zorgt ervoor dat de kwaliteit en operationeel gemak toeneemt. En dat in een fractie van de tijd.


GENOEG GELEZEN EN OVERTUIGD?
DAN IS HET NU TIJD OM TE BELLEN. 033 47 50 422

Sorry. Het lijkt er op dat je browser verouderd is.

Onze website maakt gebruik van verschillende nieuwe technieken waar deze browser niet mee overweg kan.

Download bij voorkeur de meest recente versie van Firefox of Chrome.