Innovaties

Innoveren zit in ons DNA. We vragen ons altijd af of het sneller, slimmer en beter kan. Dat leidt tot slimme detailvondsten en geïntegreerde systemen die we pro-actief aanbieden in onze klantenkring. Doordat we zelf ontwikkelen hebben we een korte time-to-market en kunnen we flexibel bijstellen indien nodig.

Automated page processing

Voor een van de grootste educatieve uitgevers verlegden we de focus van ‘hoge productiekosten en relatief lange doorlooptijden’ naar een ‘korte time-to-market tegen lagere tarieven’.


Contentconversie

Imago Mediabuilders heeft specifieke oplossingen ontwikkeld om bestaande content anders, en soms ook in een geheel ander medium, aan te bieden. Voor een uitgever van taalstudieproducten maakten we met bestaande content een reeks van 32 publieks-apps die als losse items aangeschaft kunnen worden. Met gevarieerde typen oefeningen, interactief en voorzien van beeld en geluid, in de talen Frans, Italiaans en Spaans.


Online opmaaktools

Voor diverse winkelketens die werken met franchisenemers hebben wij een contentmanagementsysteem ontwikkeld met templates waarmee elke vestiging eigen PoS- en overig communicatiemateriaal (denk aan posters, briefpapier, actieflyers, etc.) eenvoudig digitaal en via printing on demand kan realiseren. Hierdoor kan de franchisenemer zijn communicatie grotendeels op eigen wijze invullen en blijven op ketenniveau de vaste huisstijlwaarden overeind.


Beeldbank- en proevensysteem

Als het aan ons ligt behoren beeldproeven op papier of als zware pdf’s definitief tot het verleden. Om de vaak intensieve communicatie in beeldverwervingstrajecten te stroomlijnen, ontwikkelden we een online beeldbank- en beeldproevensysteem.


Online vertaal- en redactieomgeving

Om grotere projecten waaraan met meerdere vertalers en redacteuren wordt gewerkt makkelijker beheersbaar te maken, ontwikkelden we een online redactionele omgeving.


Genoeg gelezen en overtuigd?
dan is het nu tijd om te bellen. 033 47 50 422

Sorry. Het lijkt er op dat je browser verouderd is.

Onze website maakt gebruik van verschillende nieuwe technieken waar deze browser niet mee overweg kan.

Download bij voorkeur de meest recente versie van Firefox of Chrome.